TARİHÇE

Eğitime %100 destek Projesi kapsamında Hayırsever Eyüp TARMAN Ve eşi Şükran TARMAN tarafından 13 derslikli Dutluk İlköğretim Okulunun yaklaşık 400 bin TL'lik büyük onarım ve tadilatı yaptırılarak Okulumuzun ismi Merhum Fatma Tarman'ın anısını ve adını yaşatmak için 06.12.2011 tarihli valilik oluruyla Fatma Tarman İlkokulu ve Fatma Tarman Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.

Eyüp TARMAN ve Aile bireyleri bir eğitim gönüllüsü olarak okulun inşaat çalışmalarına bizzat katılmışlar sınıfların donatımıyla yakından ilgilenmişlerdir.Eyüp TARMAN ve Ailesi okulumuzla olan alakasını hiçbir zaman kesmemiştir.Fırsat buldukça okulumuzu ziyaret ederek maddi manevi desteklerini okulumuzdan ve öğrencilerimizden esirgememiştir.

Okulumuz Kentsel dönüşüm bölgesinde olduğundan azalan öğrenci sayıları sebebi ile ilkokul ve ortaokul olarak eğitim öğretime devam etmektedir. Bünyesinde 13 derslik bulunmaktadır. İlkokul kısmı 4 adet derslik, 1 adet anasınıfı, 1 adet uyum sınıfı ve 1 adet özel eğitim sınıfında toplam 81 öğrenci, 5 kadrolu öğretmen, 1 Türkçe öğretici, 2 ücretli öğretmen ile ortaokul kısmı 4 adet derslik, 1 adet özel eğitim sınıfında toplam 62 öğrenci 4 kadrolu öğretmen, 4 ücretli öğretmen ile eğitim öğretim çalışmaları sürdürülmektedir. İlkokul ve ortaokulun ortak kullanım alanları ise Öğretmenler odası, 3 idare odası, 1 Arşiv, 1 depo, 1 mutfak, kazan dairesi, 1 adet Bilişim teknolojileri laboratuvarı, 1 adet fen bilimleri laboratuvarı ve tuvaletlerdir.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi